Scooter


Scootere:

VI tilbyr en rekke modeller fra de verdenskjente leverandørene Vespa og Piaggio, i tillegg til utvalgte modeller fra Aprilia, Gilera og Kymco.

For mer informasjon se linkene under, kontakt oss på telefon, epost eller kom innom butikken. 

Husk at du kan bla ned på "hjem" siden vår. Der er det lagt til bilder av kjøretøy. 


Klikk på logoene / linken under for å se hva vi tilbyr. (Åpnes i ny fane)


Kjøreutstyr / Extra utstyr:

Vi selger kjøreutstyr som: Beintrekk, hånd muffer, kjørejakker, hansker, hjelmer, regntøy, vanntette mobil lommer, topp boks, vindskjerm, og mye mer. 
Leverandører vi har er: Tucano Urbano, Loxkel, Nexx, Caberg, HJC, Artech, og flere. 

Vi har også litt accessories fra Vespa; krus, vesker, nøkkelhanker, klokker og diverse.Båtmotor


Tohatsu påhengsmotor:

R&B er den eneste Tohatsu forhandleren i Bergen og tilbyr påhengsmotorer opp til 50hk. Vi har et stort delelager og et eget verksted der vi utfører service og reperasjoner. For mer informasjon se linken under, kontakt oss på telefon, epost eller kom innom butikken.


Trykk på logoen under for å se påhengsmotorene vi tilbyr:

(åpnes i ny fane)

Om Tohatsu:

Tohatsu ble grunnlagt i 1932, og er en av verdens ledende produsenter av båtmotorer. Tohatsu sine første utenbordsmotorer ble opprinnelig bygd for japanske yrkesfiskere som ønsket solide, sterke og pålitelige maskiner som kunne takle ekstreme vær– og arbeidsforhold. Tohatsu leverer moderne, stillegående firetaktsmotorer med det nyeste innen teknologi og miljøsertifisering.


Tucano Urbano 

Tucano Urbano er en utstyrsgigant for scooter og mc markedet. I tillegg fant Tucano Urbano opp beintrekk og er verdensledende i "Smart Urban Mobility". På verdensbasis er det solgt over 1 000 000 beintrekk siden oppstart, og nå er Rene & Bjarte Scooter AS importør for Tucano Urbano. 

Du kan kjøpe Tucano Urbano i butikken til Rene & Bjarte Scooter AS, og på  www.tucanourbano.no 
I tillegg kan du høre med din nærmeste forhandler. Pr idag er det 5 bedrifter som selger Tucano Urbano sine produkter i Norge, med økt etterspørsel. Tips gjerne din forhandler om å bli forhandler av Tucano Urbano! 

Tucano Urbano produserer: Beintrekk, Hånd Muffer, stilfulle kjørejakker, hansker, hjelmer, regntøy, skjerf, nakkevarmere, og mye mer. 

Gå innpå nettsiden www.tucanourbano.no for å se flere produkter. 

Under her kan du se bildegalleri av noen av produktene Tucano Urbano selger.